Tjänster

Värmeoptimering

Optimering av ditt värmesystem innebär att det tekniskt fungerar på bästa sätt samtidigt som det minskar dina energikostnader och förbättrar inomhusklimatet.

Ingen anläggning är den andra lik därför behövs nästan alltid en inledande analys/utredning. Efter analysen föreslås vilka åtgärder som behövs, vilket kan innebära att vi gör beräkningar av värmesystemet, injusteringar av reglerande ventiler och uppmätning av tryck, flöden och temperaturer. Bedöms det nödvändigt att byta till modern utrustning för att uppnå ett bra resultat ingår det i vårt erbjudande. Efter utfört arbete överlämnas dokumentation.

Vårt mål är att med vår genuina kunskap hjälpa till med att minska energikostnaderna och skapa en värmeanläggning som i framtiden behöver ett minimum av service.

VVS-service

Vatten, värme och sanitära system är livsnödvändiga i varje hem och företag. Men när något går fel, kan det leda till allvarliga problem som höga energikostnader och hälsorisker. Det är därför det är viktigt att ha en VVS-tekniker som du kan lita på för att hålla ditt system i gott skick.

RVM är specialiserade på vatten-, värme- och sanitära system och erbjuder högkvalitativ VVS-service. Våra erfarna tekniker kan ta hand om allt från mindre reparationer och underhållsarbete till stora installationer och uppgraderingar av ert VVS-system. Vi kan också utföra energieffektivitets revisioner och rekommendera lösningar för att minska dina energikostnader.

Utöver detta finns RVM tillgängliga för akut VVS-service.

Så om du letar efter en pålitlig partner för dina vatten-, värme- och sanitära servicebehov, tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att hjälpa dig att hålla ditt VVS-system i toppskick och säkerställa att du har en trygg och hälsosam miljö hemma eller på jobbet.

Serviceområde

Rehn VVS & Montage verkar inom kommunerna Timrå, Sundsvall och Härnösand

Se kartan för att se om ni är inom vårt serviceområde.

För alla jobb utanför vårt serviceområde (1,5mil från Arbetsledarvägen 10) tillkommer en kostnad om 120kr/mil ex moms.